13 december was de dag om kampioen te worden. Na vorig jaar een seizoen zonder thuiswedstrijden konden we nu thuis kampioen worden!. Mooier kan je het niet hebben. Begin van de dag stonden we 4 punten voor op Spiker N5-1. Een goed team, maar het had iets meer punten gemorst dan wij. De meiden waren goed zenuwachtig. 's morgens kwam ook nog eens de melding dat Lieke nog niet beter was. Lieke had griep en was nog onvoldoende hersteld om de wedstrijd te spelen. Gelukkig kon ze de wedstrijden wel komen kijken en het team aanmoedigen.

Dan de wedstrijd. Die kon beginnen nadat veel publiek zich in de zaal had verzameld. Met trommels en toeters werd het team aangemoedigd. Die gingen goed van start. Al snel stonden ze voor. Wat heeft dit team een ontwikkeling doorgemaakt. Technisch goed pasen, veel drie keer spelen en dan de bal in een gat bij de tegenstander spelen. De eerste set werd met 42-22 gewonnen van Klarenbeek N5-1. Ook de tweede set liep voorspoedig. Naast ons speelde Spiker N5-1. Zij verloren de eerste wedstrijd. Nu was het zaak ook de tweede set te winnen. Dan was het kampioenschap binnen. En dat lukte. Met 40-20 werd de tweede set binnen gehaald. KAMPIOEN.

De meiden renden meteen naar Lieke die op de tribune zat te kijken. Samen maakten ze er een feestje van. De tweede wedstrijd was een formaliteit. De huldiging was ook erg leuk. Alle circulatie volleyballers kregen een bakje snoep ter ere van het 200ste lid die we in onze vereniging welkom heten. Daarna de huldiging. Samen met Riet en Jos Spanbroek, sponsor van de circulatie jeugd, op de foto. Volgende week krijgen ze een mooie medaille van de Nevobo. De tweede helft van het jaar zal zwaar worden. Kampioen worden betekent promoveren en wel naar het hoogste niveau, de topklasse. Succes meiden.