Zaterdag 31 oktober speelde heren 1 zijn 4de wedstrijd tegen Keistad in Amersfoort. De wedstrijd werd in een leuke maar zeer smerige zaal gespeeld. Ondanks dat er 2x geveegd werd voor de wedstrijd lag er meer zand in de zaal dan op het gemiddelde Spaanse strand.

De eerste set was Rebelle nog niet wakker en er werd zeer zwak gestart met het resultaat dat we snel met 12-4 achter kwamen. Na een paar mooie blokjes en scorende acties wisten we het gat snel te verkleinen tot 18-17. Daarna zakte de pass in omdat de tegenstander de service druk omhoog gooide. Ook zat het Keistad niet tegen met enkele gelukkige opslagen via de netrand. De eerste set ging verloren en het idee voor de 2de set was duidelijk: wakker zijn vanaf het begin. De 2de set ging het gelijk op maar er werd beter gespeeld dan in de eerste set. 20-18 voor en het betere van het spel. Maar net als in set 1 maakte we het zelf niet af en gaven deze set weg. Ook de time outs van Harry keerde het tij niet meer.

De derde en 4de set waren zeer slecht en speelde we niet tegen een onverslaanbare tegenstander uit Amersfoort maar tegen ons zelf. We kwamen geen moment op ons niveau uit de vorige wedstrijden in de competitie en speelde op maximaal 40% van ons kunnen. We hebben nu een weekend vrij en alle tijd om op de trainingen het niveau op te krikken. Kortom: hard werken en 14 november om 16.45 uur voor ons thuispubliek weer laten zien wat we kunnen! Tot dan!!