Zaterdag 15 november was het voor heren 1 tijd voor een uitwedstrijd in Gaanderen tegen Volga H1. Volga is de afgelopen jaren een aantal keer gepromoveerd en speelt sinds dit jaar 2de divisie. In de eerste ronde van de beker troffen de teams elkaar ook en toen was het een spannende wedstrijd die in 2-0 eindigde voor Volga.

Na allerlei verbouwingen (tribune in en weer uit. Tribune verplaatsen en opbouwen enz.) in de zaal kon het inlopen beginnen. Rebelle was op volle sterkte zonder blessures. Niels en Wessel zijn weer helemaal fit en klaar om te spelen. Na het inslaan en serveren kwam heren 1 gretig het veld op. De eerste set liep als een trein! De spreekwoordelijke gashendel werd open getrokken en die bleef open. Na 14 min stond er 25-13 op het bord voor Rebelle. Volga werd helemaal zoek gespeeld en vaak afgeblokt.

De 2de set ging een stuk gelijk op waarna Volga beter in hun spel kwam. Ze serveerde beter en kwamen aanvallend ook vaker door. Heren 1 was even de flow kwijt. Rebelle probeerde aan het eind van de set het tij nog te keren maar dit was te laat en Volga won met 25-22. De 3de set leek een kopie van set 2 te worden tot dat Michiel een paar goede serves afleverde en een gaatje creƫerde die vast gehouden werd tot het eind. 25-22 voor Rebelle.

Hierna voelde Rebelle er weinig voor om nog een set weg te geven en vond de energie uit de eerste set weer helemaal terug. De tegenstander wisselde nog 2 spelers maar dit mocht niet baten. Bij heren 1 lukt alles, de aanvallen van Sven, Ruben en Wessel scoorde allemaal. De laatste set werd afgesloten met 25-13. Een topprestatie maar achteraf toch ook wel jammer dan die ene verloren set. Dit was niet nodig geweest. De eerste volgende wedstrijd op 29 november is de topper tegen Energo /Flip in Beers (NB). 13 december speelt heren 1 nog een keer thuis in 2014 om 17.00 uur tegen Taurus uit Houten.